Energiesysteem

JE ENERGIESYSTEEM!

Dat ons lichaam naast onze botten, spieren en weefsels ook een energiesysteem heeft weet je waarschijnlijk wel.

Maar hoeveel bewuste aandacht besteed je aan je energiesysteem? Laten we er eens naar kijken!

VRAAG: Hoe is het gesteld met jouw energiesysteem?

Zolang er geen blokkades of verstoringen zijn, stroomt je energie goed door je lichaam, je hebt nergens last van en je voelt je goed. Echter, ontstaan er heel gemakkelijk blokkades of verstoringen in ons dagelijkse leven. Onverwerkte emoties en onuitgesproken woorden zijn voorbeelden hiervan.

De energie kan niet meer vrij stromen en er ontstaat klein of groot oponthoud. Je voelt je niet meer zo goed, je ervaart misschien wel lichamelijke klachten, je ervaart stress of maakt je zorgen.

Het is voor jouw lichaam en ziel dus heel erg belangrijk dat jij aandacht hebt voor je energiesysteem en je energie laat stromen, meevaart op jouw eigen stroming en niks van jezelf inhoudt of verborgen houdt. Dit betekent niet dat je zomaar zonder nadenken alles eruit gooit, maar dat je bewust omgaat met je emoties en de tijd neemt om te voelen wat bepaalde gebeurtenissen of bepaalde mensen met jouw energie doen.

Spreek jouw waarheid, uit je emoties, leef je leven! Je verdient het of nee eigenlijk is het je recht om een goede energiestroom in je lichaam te hebben, zodat je kunt stralen en blaakt van gezondheid. Je bent hier immers om jouw leven te leven en niet om andere mensen het naar hun zin te maken. Jij bent verantwoordelijk voor jouw leven en de ander is verantwoordelijk voor zijn leven.

Dus zet die stap, bevrijd je van je blokkades. Ruim ze een voor een op, zet je stip op de horizon en maak elke dag kleine stapje voorwaarts. Durven te staan voor jezelf, je leven en je ziel is oh-zo-belangrijk. Wees lief voor jezelf en je liefde zal zich verspreiden over het leven van anderen!

Daryl Keep – 100% leven
www.jelevenleven.nl