DARYL KEEP
"Ik nodig je uit 100% je leven te leven!"

Doe mee met het 3 maanden programma van 100% leven!
We starten 1 Oktober 2018 en zorgen voor een knallend uiteinde!

  • Wil jij je leven anders vormgeven dan dat je tot nu toe hebt gedaan?
  • Ben je bereid om een commitment te maken op jouw leven en wat voor jou belangrijk is? 
  • Durf je heel eerlijk naar jezelf te kijken en jezelf uit te dagen met acties die buiten je comfortzone liggen? 
  • Durf jij jezelf lief te hebben en jezelf te zien als belangrijkste persoon in jouw leven en daarvoor in actie te komen?

Hi, ik ben Daryl Keep.

Het is mijn missie om mensen te begeleiden om dichter bij zichzelf te komen en het leven te leven zoals zij dat willen vanuit hun hart. Dat vind ik echt het mooiste wat er is! Om dit te bereiken zet ik verschillende hulpmiddelen in en organiseer ik naast mijn drie maanden programma met regelmaat ook leuke workshops en lezingen die je hierbij zouden kunnen helpen.

Verder vind je op deze site ook wat gratis content in de vorm van video's en blogs! 

Mijn persoonlijke missie is om mijn leven voluit te leven, alles eruit halen wat erin zit, volledig aanwezig zijn in het moment en genieten van alle kleine grote dingen. 

INDIVIDUELE SESSIE
In een of meerdere sessies gaan we op zoek naar de kern. Wat in jou wil er gehoord en gezien worden? En waarin zouden we nog wat bij kunnen sturen? Of je nu vooruit wil of wil leren stilstaan. We gaan ervaren wat jij nodig hebt om 100% jezelf te zijn.

Informatieve & eerlijke filmpjes over (mijn) 100% leven! 

In mijn video's vertel ik wat 100% leven inhoudt en hoe je dit praktisch kunt toepassen in je eigen leven. Ik gebruik voorbeelden van mezelf en uit de praktijk.​

Wil je jouw vraag beantwoord hebben, stuur je vraag dan in en ik ga ermee aan de slag! 


1 OKTOBER 2018 START ER EEN NIEUWE RONDE VAN HET
100% LEVEN PROGRAMMA! 

54
Dagen
00
Uren
21
Minuten
21
Secondes

Laat je gegevens achter en ontvang de laatste informatie!


​​Referenties​​​​


quote-left

Soms heb je van die momenten dat er van alles door je hoofd heen gaat. Je doet je best om het zelf op te lossen maar dat lukt niet altijd. Tijdens zo'n moment ben ik bij Daryl terecht gekomen. Een lief en warm mens. Ik voelde me op mijn gemak en heb alles laten gebeuren. Mooi en bijzonder. Bruikbare handvaten aangereikt gekregen waar ik nog steeds dankbaar voor ben ! Mede door Daryl kom ik steeds dichter en dichter bij me zelf 
<3 @HappyMe

quote-right

Marita


quote-left

ik kwam bij Daryl terecht toen ik behoefte had aan iemand die mij leerden om weer mijn eigen ik te vinden. Door onze gesprekken en opdrachten ben ik weer meer bewust van mijn eigen kunnen en weer de persoon geworden die ik wil zijn. Ik ben weer een positief mens en sta weer midden in het leven. Ik ben weer op de goede weg om te zijn wie ik wil zijn. Ik ben zeer te spreken over de sessies en kan het iedereen aanraden die daar behoefte aan heeft. 

quote-right

Steve

quote-left

Nadat veel verschillende hulpverleners mij niet konden bereiken, kwam ik terecht bij Daryl. De lange zoektocht naar mijzelf kreeg richting. Daryl is direct en draait er niet om heen. Hij raakte mij meteen op de juiste plek om emoties los te maken die ik nodig had voor mijn proces. Ik raad iedereen die tegen blokkades aan loopt een sessie aan bij Daryl om je weer de juiste richting op te zetten. Zodat je verder kan met het bewandelen van het pad dat voor jou bestemd is.

quote-right
Laurie

Laurie


EVENTS

feb
19
ma
100% je leven leven – 3 maanden programma @ Praktijk Daryl Keep
feb 19 hele dag
100% je leven leven - 3 maanden programma @ Praktijk Daryl Keep

Wil jij het jaar 2018 goed beginnen? Een stok achter de deur om 3 maanden lang te werken aan al jouw goede voornemens. Het enige verschil is dat ze deze keer echt realiteit zullen worden!

Alles begint met een gedachte! En mijn gedachte is dat ik jou wil ondersteunen om op een bewuste manier aan jezelf te werken. De een ziet het als spirituele ontwikkeling, de ander als bewustworden. Ik zie het vooral als je leven leven. Jij bent hier niet op deze wereld gekomen voor een ander, jij bent hier voor jezelf. Jij hebt de sleutel in handen die er voor kan zorgen dat jij het leven leidt dat voor jou bedoeld is.
Helaas is ons zicht door de jaren heen zo vertroebeld en zijn we ons zo gaan aanpassen op de wereld om ons heen, dat we het contact met onze kern zijn verloren. Onze kern is juist dat deel van ons dat ons uniek en waardevol maakt voor deze wereld.

In mijn 3 maanden programma gaan we zorgen dat het je lukt om met jouw sleutel de deur tot jouw kern weer te openen, zodat je in elke cel van je lichaam gaat voelen dat je waardevol bent en dat je precies goed bent zoals je bent. Dat alles wat in je leven gebeurd, gebeurd om je informatie te geven: leef jij volgens je eigen verwachtingen of laat je jouw leven bepalen door de verwachtingen van anderen? Het “werken aan jezelf” staat vooral in het teken om alles dat binnen in jouw leeft boven tafel te krijgen, aan de oppervlakte, zodat je gaat zien dat je werkelijk niks hebt om bang voor te zijn. Niet bang voor je boosheid, verdriet of frustratie, maar dat er juist een enorme kracht achter verscholen zit.

100% leven gaat er in dit geval om dat alles er mag zijn en dat je alles wat op je pad komt mag aankijken en aangaan! Je hoeft nergens meer voor weg te lopen en je mag jouw leven leven, precies zoals het voor jou bedoelt is! Ben jij klaar om jouw leven te leven?

Neem nu vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!De startdatum op 19 februari is symbolisch. De groepsbijeenkomsten zullen gepland worden in overleg met alle deelnemers.

feb
25
zo
Werken met Engelen @ Praktijk Daryl Keep
feb 25 @ 10:00 – 13:00
Werken met Engelen @ Praktijk Daryl Keep
Werken met engelen.
 
Engelen zijn wezens van onvoorwaardelijke liefde en op ieder moment in ons leven zijn er meerdere engelen bij ons. Iedere engel heeft zijn eigen kracht of wijsheid. Bijvoorbeeld Aartsengel Rafaël is de engel van genezing.
 
Het is mogelijk om hier contact mee te maken d.m.v meditatie, afstemmen en automatisch schrift. Hier gaan we mee aan de slag waardoor je de energie van verschillende engelen zult gaan voelen en zelfs boodschappen zult gaan doorkrijgen.
 
De workshop is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk en vind plaats op:
 
Zondag 25 februari van 10:00 tot 13:00
Praktijk Daryl Keep
Voorhoeveweg 5
6006 SV Weert
Deelnamebedrag: €50,-
Aanmelden per e-mail naar info@darylkeep.com
mrt
10
za
Meditatieochtend @ Praktijk Daryl Keep
mrt 10 @ 10:00 – 12:00
Meditatieochtend @ Praktijk Daryl Keep
Meditatie
 
Het is belangrijk om af en toe even stil te staan, de tijd te nemen om te luisteren naar je lichaam, naar je gevoel.
 
We zijn vaak zo druk met de dagelijkse sleur dat we vergeten om goed voor onszelf te zorgen. Het lichaam geeft altijd heel duidelijk aan hoe het zich voelt en het is aan ons om hier weer naar te luisteren.
 
Sta maar even stil, doe maar even niks en laat je lichaam je vertellen wat er verteld wil worden.
 
De workshop is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.
 
Zaterdag 10 maart
10:00 – 12:00 uur
 
Praktijk Daryl Keep
Voorhoeveweg 5
6006 SV Weert
 
Aanmelden kan via info@darylkeep.com
 
Er zijn meditatie kussentjes en stoelen aanwezig, eventueel kun je je eigen matje of kussen meenemen.
okt
1
ma
100% Leven programma – 3 maanden start 1 oktober 2018 @ Praktijk Daryl Keep
okt 1 hele dag

3 maanden lang tijd voor jezelf, Jezelf voorop stellen, Onderzoeken wie je bent, Waar je verlangens liggen en welke behoeftes je wilt gaan vervullen.

Ik ga je helpen in je onderzoek en bied je de tools om hier mee om te gaan.
We gaan aan de slag met het toelaten en loslaten van emoties,
Het durven staan voor wie je bent,
Keuzes te maken voor groei ook al is dat spannend of oncomfortabel,
Werken aan je eigenwaarde en zelfvertrouwen en nog veel meer!

100% leven betekend dat je alles toelaat en je overgeeft aan jezelf en aan het leven.
Ben jij klaar voor de volgende stap?

Meld je dan nu aan via www.jelevenleven.nl

Leef je leven voluit - je leeft dit leven maar 1 keer!