100% je leven leven – 3 maanden programma

Wanneer:
19 februari 2018 hele dag
2018-02-19T00:00:00+01:00
2018-02-20T00:00:00+01:00
Waar:
Praktijk Daryl Keep
Voorhoeveweg 5
Weert
Contact:
Daryl Keep
+31644173377
100% je leven leven - 3 maanden programma @ Praktijk Daryl Keep

Wil jij het jaar 2018 goed beginnen? Een stok achter de deur om 3 maanden lang te werken aan al jouw goede voornemens. Het enige verschil is dat ze deze keer echt realiteit zullen worden!

Alles begint met een gedachte! En mijn gedachte is dat ik jou wil ondersteunen om op een bewuste manier aan jezelf te werken. De een ziet het als spirituele ontwikkeling, de ander als bewustworden. Ik zie het vooral als je leven leven. Jij bent hier niet op deze wereld gekomen voor een ander, jij bent hier voor jezelf. Jij hebt de sleutel in handen die er voor kan zorgen dat jij het leven leidt dat voor jou bedoeld is.
Helaas is ons zicht door de jaren heen zo vertroebeld en zijn we ons zo gaan aanpassen op de wereld om ons heen, dat we het contact met onze kern zijn verloren. Onze kern is juist dat deel van ons dat ons uniek en waardevol maakt voor deze wereld.

In mijn 3 maanden programma gaan we zorgen dat het je lukt om met jouw sleutel de deur tot jouw kern weer te openen, zodat je in elke cel van je lichaam gaat voelen dat je waardevol bent en dat je precies goed bent zoals je bent. Dat alles wat in je leven gebeurd, gebeurd om je informatie te geven: leef jij volgens je eigen verwachtingen of laat je jouw leven bepalen door de verwachtingen van anderen? Het “werken aan jezelf” staat vooral in het teken om alles dat binnen in jouw leeft boven tafel te krijgen, aan de oppervlakte, zodat je gaat zien dat je werkelijk niks hebt om bang voor te zijn. Niet bang voor je boosheid, verdriet of frustratie, maar dat er juist een enorme kracht achter verscholen zit.

100% leven gaat er in dit geval om dat alles er mag zijn en dat je alles wat op je pad komt mag aankijken en aangaan! Je hoeft nergens meer voor weg te lopen en je mag jouw leven leven, precies zoals het voor jou bedoelt is! Ben jij klaar om jouw leven te leven?

Neem nu vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!De startdatum op 19 februari is symbolisch. De groepsbijeenkomsten zullen gepland worden in overleg met alle deelnemers.