Geen zweverigheid – Geen bullshit

Ik hou er niet van, zweverigheid, vaag zijn of bullshit verkopen.

Zelf geloof ik dat we hier op aarde zijn om hier op aarde te zijn.
niet met ons hoofd in de wolken (of waar dan ook). Het volledig leven en belichamen van jouw lichaam is de belangrijkste taak die je hier hebt. Dat is meteen ook de eerste reden die er is waarom je überhaupt hier bent. Niet om terug te keren naar de plek waar je vandaan komt maar om volledig te ervaren wat er HIER gebeurt. HIER en NU is waar het leven zich afspeelt en dus ook waar we onze focus moeten hebben.

Geen bullshit d.m.v. onszelf voor de gek houden of wegrennen voor de waarheid. Nee, jezelf recht in de ogen aankijken en eerlijk zijn over het punt waar je staat. Hoe ziet jouw leven er uit en wat doe je allemaal? Wat daarvan draagt niet bij aan het leven dat je voor je ziet en welke acties blijven uit die je eigenlijk wel zou moeten doen?

Het start allemaal met deze eerlijkheid, wanneer je niet toe durft te geven waar je nu staat zul je nooit uitkomen bij de plek waar je wil zijn. Wanneer je eerlijk (vooral naar jezelf) durft te zijn kun je daarna ook eerlijk voelen welke verlangens en behoeften je hebt.

Hierna kun je gaan uitvogelen hoe je daar kunt komen, en dat hoeft niet een uitgebreid stappenplan te zijn. Want deze lijstjes blijven vaak eerder in de kast liggen omdat er TE veel op staat. Begin maar eens met stap 1. Want er is altijd maar 1 stap waar jij je mee bezig kunt houden, daarna is er een nieuwe stap 1, en weer een stap 1 en zo verder.

Wat is jou stap 1? Waar ga jij VANDAAG mee beginnen?

Liefs,
Daryl

P.S. Wil je hier zelf ook mee aan de slag? Check dan hier voor de gratis 100% leven challenge die aanstaande woensdag 13 december van start gaat.

Meer weten over 100% leven? Klik dan hier.

1 2 3 5